Mijn favoriete koolhydraatarme Body & Fit producten

koolhydraatarme producten Body & Fit

Wie mij langer volgt, weet dat ik vaak producten van Body & Fitshop gebruik. Om te verwerken in recepten, maar bijvoorbeeld ook als tussendoortje. In deze blog heb ik mijn favoriete koolhydraatarme producten van Body & Fit op een rijtje gezet, en vertel ik waarvoor ik ze gebruik. Laat het me gerust weten als je hier vragen over hebt!

De producttitels zijn trouwens klikbare links, als je hierop klikt kom je bij het product uit in de webshop 🙂

Amandelmeel

Met stip op één staat amandelmeel, onmisbaar voor bijna al mijn koolhydraatarme baksels! Bak-inspiratie nodig? Ik schreef een blog met mijn 10 favoriete koolhydraatarme cake- en taartrecepten.

Koolhydraatarme wraps

Ik ben ook gek op de koolhydraatarme wraps. Heerlijk om koolhydraatarme quesadilla’s, nacho’s, tuna-melt wraps of burrito’s mee te maken.

Koolhydraatarme pasta

Pasta alla Eva is een van mijn favoriete koolhydraatarme pasta’s. Super laag in koolhydraten én eiwit- en vezelrijk. Heerlijk om koolhydraatarme pasta met romige champignonsaus (vegetarisch) of koolhydraatarme pasta met pompoensaus mee te maken.

Eiwitpoeder

Ik gebruik -zeker na het sporten- graag wat eiwitpoeder om m’n ontbijtjes wat eiwitrijker en vullender te maken. Ik maak er eigenlijk nooit een shake van, maar voeg een scoop toe aan bijvoorbeeld mijn koolhydraatarme lijnzaadpap of koolhydraatarme chiapudding.

Suikervrije karamelsiroop

Deze koolhydraatarme karamelsiroop is top! Ik gebruik ‘m vaak bij het bakken, bijvoorbeeld in mijn koolhydraatarme kruidcake en koolhydraatarme pompoencake. Daarnaast is’ie ook erg lekker door de yoghurt, koolhydraatarme chiapudding en zelfs door de koffie 🙂

Amandelpasta

In veel koolhydraatarme bakrecepten wordt pindakaas gebruikt, maar ik ben helaas allergisch voor pinda’s. Gelukkig is amandelpasta een top-vervanger, én nog gezonder ook! Ik gebruik het bijvoorbeeld in m’n koolhydraatarme notenbroodkoolhydraatarme lijnzaadpap of koolhydraatarme chiapudding. Ook in hartige gerechten is het handig trouwens, bijvoorbeeld om een stevige dressing mee te maken (zoals in deze buddhabowl).

Suikervrije chili-saus

Chili-saus bevat vaak veel suiker, maar bij Body & Fit hebben ze suikervrije chili-saus! Geniaal. Deze gebruik ik vaak in (Oosterse) wok-gerechten zoals pangasius met paprika, sperziebonen en soja-chilisaus, koolhydraatarme chili-chicken salade en pompoen-spinaziesalade met avocado tempeh.

Bestel jij weleens iets bij Body & Fit? Zo ja: welke producten staan dan standaard op jouw lijstje? Ik ben benieuwd!


Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *