Koolhydraatarme tuna melt wraps met rode koolsalade

Koolhydraatarme tuna-meltwrap

Tuna melt: tonijn met wat groenten en gesmolten kaas, kennen jullie dat al? Ik at het weleens als tosti (ook heerlijk) en besloot vandaag een ‘wrap-variant’ te maken. Nóg lekkerder en heeel makkelijk te maken! En dankzij de koolhydraatarme wraps óók gewoon koolhydraatarm. Ik serveerde er een vrolijke, kleurige (en hele simpele) rode koolsalade bij voor de vitamines. Top combi!
Ingrediënten (2 personen)

Bereiding koolhydraatarme tuna melt wraps

Laat de tonijn uitlekken en doe in een schaaltje. Snipper vervolgens de ui, en snijd de augurken en avocado in stukjes. Schep dit met 1.5 eetlepel mayonaise en wat peper en zout (naar smaak) door de tonijn. Verdeel het mengsel over de wraps en strooi er wat geraspte kaas over. Vouw de uiteinden van de wraps naar binnen, rol strak op en bak een paar minuten in een droge (gril)pan. Vergeet niet de wraps af en toe even te keren.

Ondertussen kun je de rode koolsalade maken door de rode kool te mengen met 2 eetlepels Griekse yoghurt, 1.5 eetlepel mayonaise en wat peper en zout. Verdeel dit over twee kleine schaaltjes, druk goed aan en zet omgekeerd op twee borden. Laat even zo staan.

Haal vervolgens de wraps uit de pan, halveer ze en verdeel over de borden. Tik een paar keer op de onderkant van de kommetjes, til ze op en voilà: je simpele salade ziet er meteen mooi uit.

Eet smakelijk! X


Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *