WIN: mijn favoriete producten van Afvallen met Bregje

winactie flowcarbfood en afvallen met bregje

Het is feest! Want Flowcarbfood bestaat deze week 2 jaar! En dat wil ik héel graag met jullie vieren. Niet alleen omdat ik ontzettend blij ben met jullie bezoek, maar ook om jullie te bedanken voor al jullie leuke reacties en ideeën de afgelopen jaren. Ik geef daarom samen met Afvallen met Bregje (mijn favoriete koolhydraatarme webshop) een héel gaaf pakket weg, met ál mijn favoriete producten. Welke producten zijn dat en wat maak ik daar het liefst mee? En, ook belangrijk: hoe kun je het pakket winnen!? Dat lees je in dit bericht!
Mijn favoriete producten (en wat ik er het liefst mee maak)

In het pakket vind je al mijn favoriete producten uit de webshop van Afvallen met Bregje. En als ik zeg ál mijn favoriete producten, overdrijf ik niet. Dit zit er namelijk allemaal in:

Hoe kun je winnen?!

Nu willen jullie natuurlijk heel graag weten hoe je dan kunt winnen. Gelukkig is dat heel makkelijk! Je hoeft me alleen maar te vertellen wat jij met deze producten gaan maken.

 • Laat in een reactie op deze blog, of op het Facebook- en/of Instagrambericht weten wat jij zou gaan maken met deze producten
 • Reageer je op deze blog én op Facebook en/of Instagram? Dan maak je extra kans
 • Nóg meer kans maken? Deel het bericht op Facebook en/of Instagram (vergeet je bericht niet op openbaar te zetten en @Flowcarbfood te noemen)

Succes! Ik maak de winnaars op maandag 27 augustus bekend.


Print Friendly, PDF & Email

32 Comments

 1. Marieke van Strater 20 augustus 2018 / 18:41

  Wat een supergave winaktie
  Ik ben meteen op de site van Afvallen met Bregje gaan kijken. Ik zou heel graag dit pakket winnen om mijzelf nog meer te motiveren om kha af te vallen

 2. Peggie 20 augustus 2018 / 19:00

  Ik zou een heerlijke ka brunch maken voor mijn lieve vriendinnen.
  Vriendinnen, pure liefde en lekker eten. Wat wil je nog meer 🙂

 3. Marjolein 20 augustus 2018 / 19:19

  Ik had deze prachtige geschenken graag aan mijn schoonmama gegeven! Ze is keigoed bezig met koolhydraatarm te eten en de resultaten mogen er zijn! Ze zou hier heel blij mee zijn en zelf kunnen kiezen wat ze klaarmaakt!

 4. Lara 20 augustus 2018 / 19:20

  Ik wil graag winnen, zodat ik allemaal lekkere recepten kan maken!
  Zo kan ik afvallen en lekker smullen.

 5. Merel 20 augustus 2018 / 19:30

  WoW! Wat een mooie actie! Ik heb vandaag mijn eerste bestelling gedaan bij afvallen met bregje. Eerder wilde ik dat al doen, maar vandaag na een recept te hebben gezien van een pindakaaskoekje met een jell-o mouse erop was ik echt over. Ik heb dan ook verschillende smaken besteld. Ga ik zelf ook eens wat proberen te combineren. Maar ook de wraps heb ik besteld. Daar heb ik eerder een crispy chicken fajita van gemaakt en die smaakt heerlijk! De chocolade ken ik niet, maar wat kan je daar niet mee maken!? De broodjes en crackers zijn altijd lekker met zelfgemaakte hartige of zoete smeersels. Ik ben nog zo aan het ontdekken en heb lijsten met recepten die ik wil proberen… top pakket! Stuur maar door….

 6. Marja Mastwijk 20 augustus 2018 / 19:30

  Oh, teveel bijna om op te noemen. Zoveel lekkers in 1 pakket! Wraps voor bij de roti, pitabroodje bij de Döner, de chocolade op mijn favo ontbijt van Griekseyoughurt met geklopte room of op de (fruit)mouse van jello en tot slot de crackers als nachos bij de guacamole dip, kruidendip of lekkere tapenade. De lijst kan nog veel langer want deze producten zijn op zoveel manieren te gebruiken. Helemaal top!

 7. Joy 20 augustus 2018 / 19:40

  Heerlijk. De jello en wraps zijn hier ook favoriet. Heel veel afgevallen door kh-arm te eten en hou het nu op pijl met kh-beperkt eten. Dus zo’n pakket is zeer welkom, want helaas zijn de produkten wel stuk duurder dan de kh gevulde versies… Duimendraaien dus!!

 8. Vera 20 augustus 2018 / 20:12

  Wauw! Fijn pakket voor een hele dag aan recepten! ontbijten met chocolade (whoe wie wil dat nu niet?) in de middag een van die lekkere crackers met veggies ( wel zo verantwoord!) en s avonds wrap met jell-o toetje na! ik zou ze graag willen winnen!

 9. Vera 20 augustus 2018 / 20:14

  Whoe wat een actie! Ik ken al een aantal producten en koop ze geregeld! een ontbijt om je op te verheugen, s middags lekker een wrap die je makkelijk kunt meenemen of een cracker en s avonds ook weer lekker eten met een toetje na! Wat zou ik het graag willen winnen!

 10. Vera 20 augustus 2018 / 20:21

  Ik zocht je post ook op Instagram maar kan m niet vinden!

 11. Lizet 20 augustus 2018 / 20:37

  Allereerst gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan! Ik ben nog maar sinds kort ‘bezig’ met deze leefstijl en dat bevalt me prima!
  Ik zou daarom ook graag dit super gave pakket winnen, ik heb al eens bij afvallen met Bregke besteld en kon bijna niet kiezen. Ik vind het leuk om dingen te bakken, lijkt me ook leuk om met de jellopoeders snoep en mousse te maken! En om weer eens wraps te eten… hmmm heerlijk. Ik ga vast duimen!

 12. Mandy 20 augustus 2018 / 21:14

  Oooh wow proficiat!! Ik zou me helemaal te buiten gaan aan koolhydraatarme ontbijtjes. ? Er zit zoveel bij dat ik graag nog eens wil proberen. *fingers crossed!!

 13. jose van vliet 20 augustus 2018 / 21:22

  Ik loop sinds begin augustus met 2 vriendinnen en we zijn kha aan het eten om zo de nodige kilo’s te verliezen en een gezondere leefstijl aan te wennen. Ik zou graag voor mijn vriendinnen een high tea ervan maken om te laten zien dat je ook kha een gezellig etentje kunt doen. Wat ben ik blij met deze site, zo overzichtelijk en inspirerend. En de site van Bregje ga ik ook verkennen. Bedankt voor alles

 14. Birgit 20 augustus 2018 / 21:34

  Ik zou heel graag dit pakket winnen omdat ik na 64 kilo ben afgevallen mede dankzij kha eten. Ik heb onlangs voor de eerste keer een bestelling gedaan bij bregje en de wraps en pita broodjes waren fantastisch! Ik zat al een tijdje zonder inspiratie qua gerechten en mijn man en ik hebben gesmuld van een heerlijke pita en wraps met gerookte zalm en Kruidenkaas!van de Jello zijn we ook allebei zo een fan, zo fris en fruitig als ontbijt!
  Wij starten over enkele weken met onze vruchtbaarheidsbehandelingen en als we dit pakket zouden winnen kunnen we met deze producten onze eigen gezonde versie van comfortfood maken als we het moeilijk hebben tijdens onze weg naar ons kindje.

 15. Arevv 20 augustus 2018 / 21:43

  Vierde keer proberen of mijn reactie doorkomt! ( wel al ge-insta en fb-liked☺️) maar ik zou dit heel graag willen winnen. Ik ken een aantal van deze producten al en vind ze super fijn! Ik heb onregelmatige diensten, maar met deze producten is het kha eten geen probleem. Wraps mee in bakje, van te voren choco ontbijt, cracker met veggies en het liefst nog een jell-o (hell-o jummie!) toetje!

 16. Martha 21 augustus 2018 / 00:12

  Het water loopt me nu al in de mond! Kha-verantwoord snoepen is best moeilijk, de vetbommetjes zijn niet altijd mijn favoriet. Dus de mogelijkheid om fruitsnoepjes te maken lijkt me heerlijk. Met de tortilla’s zou ik voor het eerst in tijden weer eens burrito’s kunnen maken met een lekkere vulling van verse groente, gehakt en oude kaas er overheen geraspt. De rest zal ik vast wel een bestemming voor vinden, mijn man (diabeet) zal er ook blij mee zijn.

 17. Marcia 21 augustus 2018 / 09:18

  Wauw! Ik wil alles proberen jammie! Wij zijn met het hele gezin (man en 2 kids) net begonnen aan een koolhydraatarme levensstyle en dit zou wel heel gaaf zijn om nog meer ideeën te krijgen. Vooral mijn man mist de ‘zoetigheid’ vaak, maar met dit pakket kan ik weer wat lekkere dingen maken!!

 18. Marcia 21 augustus 2018 / 09:19

  Wauw! Ik wil alles proberen jammie! Wij zijn met het hele gezin (man en 2 kids) net begonnen aan een koolhydraatarme levensstyle en dit zou wel heel gaaf zijn om nog meer ideeën te krijgen. Vooral mijn man mist de ‘zoetigheid’ vaak, maar met dit pakket kan ik weer wat lekkere dingen maken!!

 19. Florence 21 augustus 2018 / 09:19

  Wat zou ik een plezier hebben om te kokkerellen met deze fijne producten!
  Ik zou met de koolhydraatarme wraps een zalige lunch bereiden, namelijk met tonijn, citroen crème, dille, sjalot en schijfjes groene appel.

 20. Hanneke 21 augustus 2018 / 09:46

  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan. Ik ga zeker de jello-snoepjes maken. Want verantwoord khb snoepen is erg lastig. En we zijn hier dol op wraps. Lekker met gehakt, groente en gesmolten kaas uit de oven. En chocolade ?, need I say more. Wat een superleuk pakket. Het zou hier heel welkom zijn om ons khb levensstijl weer een boost te geven. Hier nu -9 kg en -18 kg samen kwijt. En er moet nog meer af. Ik ga zeker kijken in de webshop.

 21. Sandra 21 augustus 2018 / 10:05

  Dat zou ik wel winnen,
  Heb de wraps al eens geprobeerd en ze zijn heerlijk,
  Zou een meidenavondje doen en dan allemaal lekkere hapjes maken en ze laten proeven zodat ze ook weten hoe lekker de producten zijn!

 22. Angela 21 augustus 2018 / 10:21

  Ik ben gek op de wraps, dus daar weet ik wel raad mee. Met zalm, avocado en sla of kruidenkaas en vleeswaren. Van de jell-o lekkere toetjes en snoepjes maken of gebruiken in baksels. De crackers ook heerlijk!! De chokay zal ik gaan delen. In verband met mijn notenallergie mag ik die niet allemaal hebben. Krijg er nu al zin in ?..,

 23. Lidy Ramakers-van Bogaert 21 augustus 2018 / 11:27

  Dit zou nou echt de manier zijn om met de producten te beginnen. Wellicht dat ik mijn man zover krijg met mij mee te doen ondanks het bericht op nu.nl dat mensen die koolhydraat arm leven, korter leven. Heb het zelf niet gelezen en hecht er geen waarde aan. Denk dat hier zoals altijd de groitmachten achter zitten.

 24. Janke 21 augustus 2018 / 12:17

  Wat een superleuke actie! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen, zodat ik met mijn vriendinnen die ook kha eten lekker kan snoepen en experimenteren met deze voor ons nog onbekende producten!

 25. Cecile 21 augustus 2018 / 13:17

  Oeh geweldige winactie Floortje en (afvallenmet)Bregje! Ik zou van de Jello’s ijs maken, ik ken het product niet maar lijkt me heerlijk! De mamalupe’s zijn ideaal voor burrito’s, lekker uit de oven. Of chipjes van maken met een lekkere kha-dip.. fijne zonnige dag!

 26. Lara 21 augustus 2018 / 16:36

  Hmm I want this so much!! Sinds een paar weken bezig met koolhydraatarm eten en het bevalt super goed! Minder trek en evengoed lekker eten, als ik zie wat er in dit pakket zit (chocola? crackers waar ik niet zonder kan en natuurlijk de heerlijk gevulde wraps. Hier word ik gelukkig van?

 27. Sylvia de jong 21 augustus 2018 / 22:07

  Wat een super producten bij deze winactie! Ik zou dit pakket heel graag winnen, omdat ik dan heerlijke maaltijden en tussendoortjes kan maken. Door kha te eten houd ik me bloedglucose zeer stabiel en dat scheelt veel insuline spuiten, hypo’s wegeten en hypers oplossen.

 28. marijksels 21 augustus 2018 / 22:13

  Allereerst natuurlijk van harte met je 2e blogjaardag! Blij met je en je inspiratie!
  Super gaaf dat je een van ons wilt laten delen in de feestvreugd, want dit pakket ziet er geweldig uit. Zit al flink te puzzelen wat ik er allereerst mee maken zal, want alles tegelijkertijd wordt natuurlijk een beetje teveel van het goeie. Mmmh…ik ga voor lekker gevulde wraps en sluit af met chocolademousse( die ik natuurlijk wel voor de wraps heb klaargemaakt;)) En vooruit ‘s avonds trakteer ik op nacho’s van de wraps die overgebleven zijn…krijg nu al zin.

 29. Suzanne 24 augustus 2018 / 08:38

  Allereerst gefeliciteerd en wat een leuke win actie! Laat ik nu net gisteren een vorm gekocht hebben om zelf stoepjes te maken! Kom maar op dus! En ik blijf je volgen ?

 30. Carla Del Sasso 24 augustus 2018 / 08:52

  ohhh wat een gaaf pakket ,ik zou een gat in de lucht springen ,als ik deze zou winnen-ik doe graag een poging -die 10 kilo moet er echt nog af-zou geweldig zijn-make my day xxx

 31. Carolien_in_love_to_ make_art 24 augustus 2018 / 14:32

  super leuk lijkt me erg leuk om samen met mijn zoon snoepjes en andere lekkere dingen te maken die ook nog eens gezonder zijn

 32. Lore 20 januari 2019 / 18:20

  Lang leve de suikervrije chocolade! Ik ben erg benieuwd naar al deze smaken…
  Ik heb nog nooit op deze site besteld, maar ben erg benieuwd naar de producten.
  Sounds fingerlicking good….
  x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *