Koolhydraatarme wraps met gerookte kip, avocado en knoflook-limoenmayonaise

koolhydraatarme wraps met gerookte kip en avocado

Met lekker weer kan het nog weleens lastig zijn om gezond te eten: de terrasjes of picknicks met pizza en stokbroden zijn altijd érg aanlokkelijk. Als ik er dan toch bewust voor kies om wél gezond te eten, kies ik dan in ieder geval iets makkelijks en fris. Voor deze heerlijke koolhydraatarme wraps met gerookte kip hoef je alleen wat dingen te mengen en te snijden en tada: je hebt een heerlijke koolhydraatarme maaltijd! Dankzij de zelfgemaakte limoenmayonaise zijn ze lekker fris en daardoor zeker geschikt voor warme dagen. Ohja, ze kunnen ook prima mee naar het park! Meng in dat geval alle ingrediënten in een meeneem-bakje en neem de wraps los mee.
Ingrediënten (2 personen)

Bereiding

Deze wraps zijn zó klaar. Rasp de schil van de halve limoen en pers hem uit. Doe bij de Griekse yoghurt en mayonaise in een kommetje, pers hier een teentje knoflook boven uit en roer goed door. Snijd vervolgens de tomaten in blokjes en de avocado en gerookte kip in reepjes. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de wraps beleggen met een laagje limoenmayonaise, blaadjes spinazie, reepjes gerookte kip stukjes tomaat en reepjes avocado. Hou je wat tomaat, spinazie en avocado over? Serveer dit dan als salade bij de wraps 🙂

Eet smakelijk! X


Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *