Koolhydraatarme witte chocolademousse

Koolhydraatarme witte chocolademousse- flowcarbfood.nlWitte chocolademousse: mijn all time favorite. Maar, aangezien er heeel veel suiker in zit, eet ik het bijna nooit meer. Tot vorige week! Met een pakje poeder voor suikervrije witte chocoladepudding en een bekertje slagroom maakte ik namelijk heerlijke én koolhydraatarme witte chocolademousse. Moeilijk? Absoluut niet!

Ingrediënten (2 porties)

  • Half zakje Jello Witte chocoladepudding suikervrij (oa verkrijgbaar bij Afvallen met Bregje)
  • 250 ml slagroom

Bereiding

De bereiding kan eigenlijk niet makkelijker. Hoewel op het pakje staat dat je melk moet toevoegen, gebruikte ik slagroom. Hierdoor krijg je namelijk echt een mousse structuur. De slagroom doe je met het halve zakje poeder in mengkom of hoge beker, en mix je vervolgens even met een handmixer totdat er een stevige mousse ontstaat. Je kunt natuurlijk alles meteen opeten, maar je kunt de mousse ook prima (afgedekt) in de koelkast bewaren, een dag later is’ie zeker zo lekker!

Eet smakelijk! X

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *