Productreview: koolhydraatarme wraps van Mama Lupe

Productreview koolhydraatarme wraps - flowcarbfood.nl

Jullie hebben ze waarschijnlijk al verschillende keren voorbij zien komen in receptjes of foto’s: de koolhydraatarme wraps van Mama Lupe. Ik bestel ze bijna iedere maand bij de webshop van Afvallen met Bregje, dus ik vond het wel eens tijd om er een review over te posten. Zijn ze echt zo lekker? En wat kun je er allemaal mee? Je leest het in dit bericht.
Over de koolhydraatarme wraps

Deze koolhydraatarme tortilla’s zijn van het merk Mama Lupe, en ik bestel ze altijd bij de webshop van Afvallen met Bregje. De wraps zijn vezelrijk en bevatten maar 3 gram netto koolhydraten per stuk. Het zijn redelijk kleine wraps en er zitten 10 stuks in een verpakking. Je kunt ze gebruiken zoals je ook normale wraps of tortilla’s gebruikt en kunt ze opwarmen in de magnetron, oven of koekenpan. Na aankoop kun je ze zo’n drie weken bewaren, maar zelf vries ik ze altijd in. Zo blijven ze langer houdbaar en heb ik altijd een voorraadje.

Mijn ervaring

Ik denk dat het al wel duidelijk was dat ik fan ben van deze wraps. Echt een prima koolhydraatarme variant op de normale tortilla’s of wraps. De textuur is goed en je kunt er echt van alles mee maken: van koolhydraatarme nacho’s tot burrito’s of quesadilla’s. Als je een keer weinig tijd hebt zijn ze ook ideaal als lunch: gewoon koud met wat roomkaas, kipfilet en pesto bijvoorbeeld. De wraps vullen erg goed: twee wraps zijn meer dan genoeg. Ook fijn: ze zijn prima geschikt voor mensen die niet koolhydraatarm eten (de meesten hebben het niet eens door 😉 )!

Eindoordeel: 9. Ideale vervanger voor normale wraps of tortilla’s. De textuur is top, ze vullen goed én ze zijn laag in koolhydraten.

Inspiratie nodig? Dit zijn een paar van mijn favoriete recepten met de koolhydraatarme wraps:


Koolhydraatarme nacho’s: heerlijk met zelgemaakte guacamole

"<yoastmark

Koolhydraatarme wraps met gerookte kip, avocado en limoendressing

koolhydraatarme wraps met kip, avocado en limoendressing - flowcarbfood.nl

Knapperige wraps en gesmolten kaas: koolhydraatarme quesadilla’s

"<yoastmark

Warm uit de oven: koolhydraatarme burrito’s met romige kruidendip

Koolhydraatarme burrito'sPrint Friendly, PDF & Email

1 Comment

  1. Kleuranalyse Limburg 21 maart 2018 / 22:21

    Goed werk. Dankjewel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *