Koolhydraatarme wraps met roomkaas, pesto en kipfilet

Koolhydraatarme wraps met kipfilet, pesto en roomkaas - flowcarbfood.nl

Voor mijn bijbaan in het ziekenhuis sta ik (bijna) iedere dag vroeg op en maak ik lange dagen. Om wel genoeg te slapen, wil ik ’s ochtends zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het maken van mijn ontbijt en lunch. Deze wraps zijn daarom ideaal! Je kunt ze de avond van te voren al maken, gooit ze ’s ochtends in je tas en als het lunchtijd is zijn ze nog steeds heerlijk! Ik gebruikte de koolhydraatarme wraps van Afvallen met Bregje (deze heb ik altijd op voorraad in de vriezer), maar een omelet van 2 eitjes met wat lijnzaad doet het ook prima als wrap!

Ingrediënten

  • 2 koolhydraatarme wraps (ik gebruikte die van Afvallen met Bregje) of 2 eieren en wat lijnzaad of zemelen
  • 4 plakjes kipfilet
  • eetlepel roomkaas
  • 2 theelepels pesto
  • stuk komkommer

Bereiding

Ik ontdooide eerst 2 wraps omdat ik ze altijd in de vriezer bewaar, maar als je wraps niet bevroren zijn kun je ze gewoon meteen beleggen. Heb je geen koolhydraatarme wraps? Kluts dan 2 eitjes met wat zemelen of lijnzaad en een theelepel pesto en bak hier twee kleine omeletten van. Beleg de wraps of omeletten vervolgens met de roomkaas, pesto en kipfilet. Rol ze op (eventueel in aluminium- of vershoudfolie om ze makkelijk mee te nemen) en serveer er een paar plakjes komkommer bij.

Eet smakelijk! X

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *