Koolhydraatarme quesadilla’s

Koolhydraatarme quesadilla's - flowcarbfood.nl

Koolhydraatarme quesadilla’s: een ideale snelle koolhydraatarme snack of lunch! En ze zijn heerlijk, want: knapperige wraps én gesmolten kaas. Top combi! Met snel bedoel ik trouwens ook écht snel: binnen een paar minuutjes staan deze koolhydraatarme quesadilla’s op tafel. Het enige dat je nodig hebt is wat olijfolie, geraspte kaas en twee koolhydraatarme wraps. Veel makkelijker kan volgens mij niet. Ideaal voor bij de borrel, als koolhydraatarme lunch of gewoon als lekker koolhydraatarm tussendoortje.
Ingrediënten (1 portie)

Bereiding koolhydraatarme quesadilla’s

Verhit de olijfolie op hoog vuur in een pan en leg er een wrap in. Bestrooi de wrap met geraspte kaas en leg de andere wrap erbovenop. Druk even aan en draai een paar keer om, totdat beide kanten beginnen te verkleuren. Leg de quesadille op een bord, snijd in vieren en serveer er eventueel wat (suikervrije) ketchup of chilisaus bij.

Eet smakelijk! X


Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *