Win: koolhydraatarm pakket van Dieetwebshop

Om deze feestweek goed af te sluiten, geef ik samen met Dieetwebshop dit mooie pakket vol koolhydraatarme goodies weg! Omdat ik afgelopen jaar heb gemerkt dat het écht niet altijd makkelijk is om jezelf te motiveren om gezond te (blijven) eten, wil ik met dit pakket iemand helpen en motiveren om (weer) koolhydraatarm en gezond te eten. In dit bericht lees je wat er allemaal in het pakket zit én hoe je het kunt winnen.
Wat zit er allemaal in het pakket?

 • Lijnzaad crisp rolls
 • Koolhydraatarme tortilla’s
 • Lijnzaad crackers – bieslook
 • Suikervrije tomatenketchup
 • Suikervrije chilisaus
 • Kokos wraps
 • Broodmix voor koolhydraatarm brood van het Stoepje

Hoe kun je het pakket winnen?

 • Like Flowcarbfood en Dieetwebshop op Facebook en/of Instagram
 • Laat in een reactie op mijn bericht op Facebook en/of Instagram weten wat jij doet om gemotiveerd te blijven, wat je doet als je even een dipje hebt of wat jouw grootste valkuil is. Zo kunnen we elkaar allemaal een beetje helpen 🙂
 • Nog meer kans maken? Deel het bericht op Facebook en/of Instagram (vergeet je bericht niet op openbaar te zetten en @Flowcarbfood te noemen).

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Je kunt meedoen tot en met zaterdag 2 september, daarna maak ik de winnaar bekend.

Veel succes en plezier! X

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 1. Bas 26 augustus 2017 / 23:29

  Variatie. Dat is voor mij belangrijk om het koolhydraatarm eten vol te houden. En zie het niet als ‘dieet’ maar als een leefwijze.
  Als ik naar een verjaardag ‘moet’ waar niemand weet dat ik suikervrij eet, leg ik dat van te voren uit.
  En vaak maak ik voor mezelf de keus: óf taart en verder bijna niets (misschien blokje kaas of handje ongebrande nootjes)
  Óf geen taart en verder wel.

  Heb je wel een keer gezondigd, zorg dan dat je echt genoten hebt, en onthoudt dat. Pak dan de draad wel weer op.
  Niet alles is verloren.

  Mijn grote zwak is chocola. Heerlijk! Dat haal ik echt niet meer in huis. Alleen extra puur. Sinds ik daar af en toe een blokje van eet heb ik de smaak lekker leren vinden, en mis ik de melkchocolade minder.
  Bovendien weet ik inmiddels dat het eten van chocola (behalve extra puur) zorgt voor het eten van nóg meer chocolade, en uiteindelijk een hyper.
  Hopelijk heeft iemand hier wat aan.

 2. Sandra verlaar 27 augustus 2017 / 13:23

  Zit in dip na zoveel pogingen dat het niet lukt,zou ik wat producten willen proberen om toch weer af te kunnen vallen.

 3. Sandra verlaar 27 augustus 2017 / 13:24

  Na zoveel pogingen dat het niet lukt,zou ik wat producten willen proberen om toch weer af te kunnen vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *