Koolhydraatarme cookiedough met pure chocola

Koolhydraatarme cookiedough met pure chocola

Cookiedough fans opgelet! Laatst plaatste ik al een recept voor koolhydraatarme cookiedough balletjes. Super lekker, maar nu heb ik een nóg lekkerder cookiedough recept voor jullie. Ook gewoon koolhydraatarm natuurlijk. Fijne bijkomstigheid van dit recept: geen afwas! Je stopt namelijk gewoon alle ingrediënten in een hersluitbaar plastic (diepvries)zakje, even kneden en tadaa: je cookiedough is klaar. Ideaal toch?!

Ingrediënten

  • 80 gram amandelmeel (ik gebruikte amandelmeel van Steviala)
  • 30 gram boter
  • Eetlepel water
  • 2 blokjes pure chocola (minstens 85% cacao)
  • Zoetstof
  • Vanille-aroma
  • Snufje zout

Bereiding

Dit is zó makkelijk. Smelt de boter, breek de chocola in hele kleine stukjes en doe alles in een hersluitbaar plastic zakje. Doe het zakje dicht, kneed tot je een zacht deeg hebt en voilà je koolhydraatarme cookiedough is klaar. Proef de smaak even en voeg eventueel nog wat vanille of zoetstof toe. Zet vervolgens ongeveer een uurtje in de koelkast (I know, het wachten is lastig…) en genieten maar!

Eet smakelijk! X

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *