Koolhydraatarm ontbijt of tussendoortje: aardbeien en een Atkins-reep

Koolhydraatarm ontbijt aardbeien atkins - Flowcarbfood.nl

Vanmorgen flanste ik een ontbijtje in elkaar van wat ik nog in huis had: verse aardbeien en een Atkins-reep. Super simpel, maar ook super lekker. Het is zó simpel dat ik twijfelde of ik er wel een blog over zou schrijven, het vereist niet echt uitleg namelijk… Aan de andere kant: het is te lekker om niet met jullie te delen. Ik maakte het nu met verse aardbeien en de Coconut Almond Crisp reep van Atkins, maar je kunt natuurlijk ook ander rood (diepvries)fruit of een andere koolhydraatarme reep gebruiken. Ook ideaal als toetje, tussendoortje of avond-snack trouwens 🙂

Ingrediënten

  • 5 aardbeien (of bijvoorbeeld een handje blauwe bessen of frambozen)
  • Koolhydraatarme reep (ik gebruike de Coconut Almond Crisp reep van Atkins)

Bereiding

Oké, deze uitleg heeft waarschijnlijk helemaal niemand nodig, maar toch… Snijd de aardbeien en koolhydraatarme reep in stukjes, doe alles in een kommetje en genieten maar!

Eet smakelijk! X

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *