Koolhydraatarme pompoenspaghetti met spinazie en geitenkaas (vegetarisch)

 

Koolhydraatarme pompoenspaghetti met spinazie en geitenkaas - flowcarbfood.nl

Ik probeerde voor het eerst de pompoenspaghetti van de AH en was errrrg enthousiast! Omdat de klassieke combi van pompoen, spinazie en geitenkaas altijd goed is, besloot ik daar een lekkere én simpele koolhydraatarme pasta van te maken. En als ik zeg simpel, bedoel ik écht simpel. Deze pasta staat binnen 5 minuutjes op tafel. Ohja, ook geschikt voor vegetariërs 🙂




Ingrediënten (2 personen)

  • 400 gram pompoenspaghetti (ik kocht deze bij de AH)
  • 400 gram spinazie
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • Handje pijnboompitten
  • Kruiden, ik gebruikte: chilipoeder, peper, zout, gemalen komijn en kerrie
  • Wok- of olijfolie

Bereiding koolhydraatarme pompoenspaghetti met spinazie en geitenkaas

Snipper de ui en fruit deze samen met de knoflook in wat olie. Voeg vervolgens de spinazie handje voor handje toe en wok totdat de spinazie geslonken is. Verhit ondertussen wat olie in een andere pan, en wok de pompoenspaghetti een paar minuutjes op hoog vuur.

Voeg de kruiden (naar smaak) en de geitenkaas toe aan de spinazie en verwarm dit al roerend totdat de geitenkaas gesmolten is. Rooster tot slot de pijnboompitjes nog even in een droge pan. Verdeel de pompoenspaghetti over twee borden, schep hier de spinazie met geitenkaas op en maak af met wat pijnboompitjes.

Eet smakelijk! X



Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  1. Wilma 8 oktober 2018 / 19:38

    Wat een heerlijk recept! Lekkere combinatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

    • Floortje | Flowcarbfood 8 oktober 2018 / 19:44

      Wat ontzettend leuk om te horen Wilma! Bedankt voor je compliment 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *