Koolhydraatarme, suikervrije chocolade milkshake met spekjes

Suikervrije chocolademilkshake

Met de drie producten die ik deze week beoordeelde (Atkins Chocolate Shake Mix, Alpro Soya drink en Slimpie Spekjes) maakte ik deze chocolade milkshake. En ja, hij is best een beetje overdreven en fout, maar ook zó lekker én gewoon koolhydraatarm en suikervrij. In dit bericht lees je hoe je hem kunt maken.
Ingrediënten

Suikervrije chocolademilkshakeBereiding

Mix 2 scoops chocolade shakemix met 100 ml sojamelk, water (begin met 50 ml) en wat ijsblokjes in een blender of keukenmachine. Mix ongeveer een minuutje en kijk wat je van de textuur vindt. Vind je hem te dik? Voeg dan nog wat water toe en mix nog even.  Giet je chocolade milkshake vervolgens in een mooi glas, spuit er (veel) slagroom op en maak af met de toppings die je lekker vindt. Ik gebruikte de suikervrije spekjes van Slimpie, maar je kunt bijvoorbeeld ook verse aardbeien, suikervrije chocola, kaneel, cacaopoeder of andere toppings gebruiken!

Eet smakelijk! X

 Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *