Review: suikervrije spekjes van Slimpie

Suikervrije spekjes van Slimpie

In de webshop Afvallen met Bregje bestelde ik deze suikervrije spekjes van Slimpie. Degenen die mij goed kennen, kunnen zich al wel voorstellen hoe blij ik hiermee ben: ik ben namelijk gék op snoep (en zeker spekjes). Maar: kunnen ze tippen aan ‘echte spekkies’? In dit bericht lees ik wat ik van deze suikervrije variant vindt.Over de Slimpie Spekjes

De spekjes van Slimpie zijn gezoet met zoetstoffen en bevatten geen suiker en geen gluten, ideaal voor wie koolhydraatarm en/of glutenvrij eet dus. In één zakje zit 80 gram. Op de verpakking vind je de waarschuwing: overmatig gebruik kan een laxerend effect opleveren. Dit staat vaak op verpakkingen van suikervrij snoep, vanwege de zoetstoffen.

Suikervrije chocolademilkshake

Tip: de spekjes zjin ook érg lekker over een suikervrije milkshake 😉

Mijn ervaring

Deze spekjes zijn lekker! Vaak heeft suikervrij snoep een typische ‘zoetstof-smaak’, maar dat hebben deze spekjes niet. Wel zijn ze wat minder zacht dan normale spekjes, en ik merk dat ik buikpijn krijg als ik er te veel eet. Maar, ik moet er wel bij zeggen dat ik vrij gevoelig ben voor dit soort zoetstoffen. Een paar spekjes zijn ideaal om je zoete trek te stillen. Ohja, heb je toch zin in lekker zachte spekkies? Verwarm ze dan héél even in de magnetron. Heerlijk 🙂

Eindoordeel: 8.5. Deze spekjes zijn erg lekker! Iets minder zacht dat normale spekjes, maar dat kan de magnetron zo oplossen 😉

 

 

  

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *