Koolhydraatarme sushi met tonijnsalade, avocado en zoete omelet

Koolhydraatarme sushi

Soms kan ik zóveel zin hebben in sushi! Twee nadelen: sushi is vaak duur en zit vol koolhydraten… Of toch niet?! Deze koolhydraatarme sushi maak je heel makkelijk zelf, bevat geen rijst, is niet duur en is toch super lekker!

Ingrediënten (1 portie)

  • 3 norivellen
  • 1 avocado
  • Half blikje tonijn
  • 1 ei
  • Stukje komkommer
  • Mayonaise
  • Eventueel wat cottage cheese
  • Sojasaus
  • Wasabi
  • Zoetstof

Bereiding

Kluts het ei met wat zoetstof en bak hier een omelet van. Maak tonijnsalade door de tonijn met wat mayonaise te mengen en snijd de avocado en komkommer in reepjes. Beleg één norivel met de omelet en wat cottage cheese of mayonaise, beleg de tweede met tonijnsalade en komkommer en beleg de laatste met de avocado. Rol de norivellen op en snijd met een nat mes in stukken (echt even nat maken met lauw water, anders is het snijden lastig). Maak tot slot wasabimayonaise door wasabi met mayonaise te mengen (maak hem zo heet als je zelf wilt) en doe wat sojasaus in een bakje. Dippen maar!

Eet smakelijk! X

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *