Lowcarb leftover lunch: koude tomatenrijst met cottage cheese

Lowcarb leftover lunch: koude tomatenrijst met cottage cheese

Ik maak van veel gerechten ‘s avonds een dubbele portie, zodat ik de volgende dag een lekkere lunch heb. Bij tomatenrijst is dat helemaal een must! Omdat het nu een nachtje in de koelkast gestaan heeft, heeft de rijst de smaken nog beter kunnen opnemen en dat is heerlijk! Met wat cottage cheese en cherry tomaatjes heb je zo een lekkere lowcarb leftover lunch! 

Ingrediënten (1 persoon)

  • Restjes tomatenrijst
  • Half bakje cottage cheese (100 gram)
  • Handje cherrytomaatjes
  • Peper en zout

Bereiding

Halveer de cherrytomaatjes en leg bovenop je restjes tomatenrijst. Top af met de cottage cheese en peper en zout en je bent alweer klaar! Ook makkelijk om mee te nemen.

Eet smakelijk! X

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *