Valentijnstoetje: koolhydraatarme salted pecan brownies met ijs

Koolhydraatarme salted pecan brownies met ijs

Het is bijna Valentijn! En of je dat nu met je lover, beste vriend(in), lief familielid of met jezelf viert: je verdient sowieso iets lekkers! Dit toetje is dan helemaal top: warme salted pecan brownie met gezond salted caramel ijs van Oppo (verkrijgbaar bij de AH). Top combi, echt waar. Hoe je dit maakt? Dat lees je in het recept voor koolhydraatarme salted pecan brownies (super simpel trouwens, én zonder meel). Voeg daar een paar scoops Oppo ijs aan toe en… hello love! Want, liefde gaat door de maag, toch?!

Het recept voor de koolhydraatarme salted pecan brownies vind je hier. Je hoeft de brownie na het bakken niet af te laten koelen: warm is’ie juist het lekkerst! Zeker in combinatie met het ijs. Strooi er vervolgens nog een paar extra gezouten pecannoten overheen en het genieten kan beginnen.

Gezond ijs

Ik gebruikte salted caramel ijs van Oppo. Dit ‘gezonde ijs’ bevat maar 6.6 gram koolhydraten per 100 gram (en is laag in calorieën) maar is vooral HEEL LEKKER. Je vindt het ijs in het vriesvak bij Albert Heijn. Kun je het niet vinden? Ander suikervrij ijs kan natuurlijk ook! Zin in fruit-ijs? Je kunt zelf heel makkelijk koolhydraatarm frambozen-ijs of aardbeien-ijs maken! Ook heel lekker met warme brownie 😉


Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *