Easy dinner: tilapiafilet met sperziebonen en soja-chilisaus

Easy dinner: tilapia met sperziebonen - flowcarbfood.nl

Ook ik als foodblogger heb echt weleens dagen waarop ik weinig tijd (of zin) heb om uitgebreid te koken. Om te voorkomen dat ik op dat soort dagen naar ongezond voedsel grijp, heb ik eigenlijk altijd wel groente en vlees of vis in de vriezer om snel iets lekkers én gezonds te maken. Dit makkelijke, koolhydraatarme gerecht van tilapiafilet en sperziebonen met soja-chilisaus, is daar een perfect voorbeeld van! Het enige wat je hoeft te doen is de vis ‘s ochtends alvast uit de vriezer te halen en ‘s avonds alles in een pan te gooien. Hello healthy fastfood!
Ingrediënten (2 personen)

Bereiding

Bak de stukjes tilapiafilet in een paar minuten gaar in wat boter. Verhit ondertussen wat wokolie in een wokpan en wok de bevroren sperziebonen gaar op hoog vuur. Voeg hier vervolgens anderhalve eetlepel sojasaus en één of twee eetlepels chilisaus aan toe. Is de tiliapiafilet gaar? Zet het vuur laag en bak kort nog een halve eetlepel sojaus mee. Schep nu alles in twee diepe borden en je makkelijke, gezonde maaltijd is klaar!

Eet smakelijk! X


Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  1. Monique 20 november 2018 / 11:11

    Welke chili saus gebruik je?
    De mijne hebben de helft aan suiker….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *