Koolhydraatarme kokoskoeken

koolhydraatarme kokoskoeken

Vind je het lastig om nee te zeggen tegen koekjes bij de koffie of thee? Dan zijn deze koolhydraatarme kokoskoeken van koolhydraatarmrecept.nl ideaal! Ze zijn super lekker en heel makkelijk om te maken. Je kunt er een heleboel tegelijk maken en vervolgens invriezen om mee te nemen naar school, naar je werk of als je ergens koffie gaat drinken. Ook lekker voor mensen die niet koolhydraatarm eten!

Ingrediënten

  • 3 hele eieren + 1 eidooier
  • 250 gram geraspte of gemalen kokos
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • Zoetstof
  • Snufje zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden en meng alle ingrediënten (bijvoorbeeld met een vork). Proef even wat je van de smaak vindt en voeg eventueel wat extra zoetstof toe. Leg nu bakpapier op een bakplaat en maak bolletjes van het deeg. Ik maakte 15 bollen, maar je kunt ook wat meer kleine bolletjes maken. Leg de bollen op de bakplaat, druk even aan en bak ongeveer 12 minuten. Kijk even of ze stevig zijn en bak ze anders iets langer. Ik vind het lekker als ze een beetje ‘sappig’ zijn van binnen, als je ze iets langer bakt zijn ze wat brosser. Warm zijn ze al heerlijk, maar als je ze éven laat afkoelen wordt de buitenkant wat knapperiger. Als je ze langer dan een paar dagen wil bewaren, vries ze dan in. Ze blijven gewoon lekker! 🙂

Eet smakelijk! X

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *