Lunch: koolhydraatarme oopsies met kipfilet, heksenkaas, avocado en komkommer

Oopsies met kipfilet, komkommer, heksenkaas en avocado

Oopsies vind ik ideaal bij de lunch. Ik heb er altijd een paar in de vriezer, zodat ik snel een lekkere lunch kan maken. Vaak beleg ik ze met restjes die ik in de koelkast vind. Deze keer vond ik kipfilet (ook altijd handig om in huis te hebben), heksenkaas, komkommer en avocado. Ik maakte er een salade bij van komkommer, tomaatjes en wat cottage cheese.

Ingrediënten

  • 2 oopsies (in het basisrecept voor oopsies lees je hoe je die maakt)
  • 4 plakjes kipfilet
  • Avocado (hele of halve)
  • Eetlepel heksenkaas (ander smeersel is ook prima)
  • Halve komkommer (wat schijfjes voor het broodje en blokjes voor de salade)
  • Handje cherrytomaatjes (gehalveerd)
  • Eetlepel cottage cheese
  • Balamicocrème of -azijn

Bereiding

Heeft dit eigenlijk wel uitleg nodig? Ik zal het kort houden: beleg de oopsies zoals je lekker vindt (of maak de foto na, wat je leuk vindt) en doe in een bakje de tomaatjes, komkommer en cottage cheese en top af met wat balsamicocrème. Voilà: in een paar minuutjes (of seconden, hoe snel ben je?) heb je een heerlijke koolhydraatarme lunch!

 

Eet smakelijk! X

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *