Koolhydraatarme pasta met champignons, courgette, paprika, spekjes, roomsaus en cashewnoten

Koolhydraatarme pasta champignons, spekjes, paprika, courgette en cashew - flowcarbfood.nl

Pasta: altijd goed! Zeker als je na een lange (werk)dag snel iets lekkers en gezonds op tafel wil zetten. Dit recept was absoluut een van mijn favorieten tijdens de eerste jaren van mijn studententijd, maar ik was hem een beetje vergeten. Hoewel ik sinds deze maand ‘een echte baan’ heb, had ik wel weer zin in een studentenmaaltijd. En, ik kan je zeggen: ook als ex-student is deze koolhydraatarme pasta nog heerlijk 😉
a>

Ingrediënten (2 personen)

  • 80 gram koolhydraatarme pasta van Atkins
  • Halve courgette
  • Bakje champignons
  • Rode paprika
  • 100 – 150 gram spekjes
  • 80 ml kookroom
  • 2 tenen knoflook
  • Handje cashewnoten

Bereiding

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, en snijd ondertussen de champignons, paprika en courgette. Verhit een wokpan op hoog vuur en bak hierin de spekjes tot ze beginnen te verkleuren. Voeg hier de champignons aan toe en voeg, wanneer deze ook beginnen te verkleuren, ook de courgette toe. Wok tot slot de paprika en geperste knoflooktenen nog kort mee. Zet het vuur lager, roer de kookroom er doorheen en laat even borrelen op laag vuur. Giet nu de pasta af en roer door de saus. Schep de pasta in twee diepe borden en maak af met wat cashewnoten.

Eet smakelijk! X


Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *