Chocola als ontbijt? Yes! Koolhydraatarm ontbijt met chocolade ‘yoghurt’

koolhydraatarm ontbijt met Griekse yoghurt, chocola en pecan

Wie wil er nu niet ontbijten met chocola? En dan ook nog eens zonder schuldgevoel! Dit ontbijtje mag gewoon iedere dag, en voelt iedere keer weer als een feestje. Het is ook nog eens super makkelijk en koolhydraatarm natuurlijk. Win-win.

Ingrediënten

  • Schaaltje Griekse yoghurt (ik weeg het zelf nooit, even kijken wat voor jou een goede hoeveelheid is)
  • 3/4 theelepels cacaopoeder
  • Handje pecannoten
  • Eventueel een eetlepel lijnzaad
  • Zoetstof
  • Kaneel en/of vanillearoma

Bereiding

Ik weet niet of het nodig is om dit uit te leggen, maar oké. Voeg de cacaopoeder met wat zoetstof (en eventueel kaneel en vanille) toe aan de Griekse yoghurt en roer heel goed door. Proef even wat je van de smaak vindt en voeg eventueel extra cacaopoeder of zoetstof toe. Breek de pecannoten en strooi ze, eventueel met wat lijnzaad, over de yoghurt. Tada, je gezonde chocolade-ontbijtje is klaar! 🙂

Eet smakelijk! X

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *