Koolhydraatarm toetje:’tiramisu’ van mascarpone en rood fruit

Koolhydraatarm toetje: tiramisu van mascarpone en rood fruit

Dit is absoluut mijn lievelings toetje. Of ik nou alleen op de bank een film kijk, voor m’n vriend kook tijdens datenight of met vriendinnen in het park ga picknicken… Dit toetje is áltijd een succes! Het is snel klaar, lekker feestelijk én (yesss) koolhydraatarm. Guiltfree genieten dus!

Ingrediënten (4 personen)

  • Bakje mascarpone
  • Bekertje slagroom
  • Doosje rood diepvriesfruit (bijvoorbeeld frambozen en blauwe bessen)
  • Zoetstof

Bereiding

Dit toetje staat echt zó op tafel. Klop de slagroom stijf met wat zoetstof (maak hem zo zoet als je zelf wilt), voeg vervolgens de mascarpone toe en mix nog even. Pak een schaal en maak laagjes: room – fruit – room – fruit (eindig met fruit) tot alles op is. Je kunt het fruit gewoon bevroren laten, dit maakt het geheel iets steviger (én makkelijker). Zet de schaal eventueel nog even in de koelkast of serveer meteen… Ik kan meestal niet wachten!

Eet smakelijk! X

Print Friendly, PDF & Email
SHARE:

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *