WIN: Mijn 5 favoriete producten van Body & Fit

winactie Body & Fit

Het is feest! Want Flowcarbfood bestaat deze week 2 jaar! En dat wil ik héel graag met jullie vieren. Niet alleen omdat ik ontzettend blij ben met jullie bezoek, maar ook om jullie te bedanken voor al jullie leuke reacties en ideeën de afgelopen jaren. Ik geef daarom samen met Body & Fit een héel gaaf pakket weg, met mijn favoriete koolhydraatarme producten. Welke producten zijn dat en wat maak ik daar het liefst mee? En, ook belangrijk: hoe kun je het pakket winnen!? Dat lees je in dit bericht!
logoIn het pakket: mijn 5 favoriete koolhydraatarme producten van Body & Fit

In het pakket vind je mijn 5 favoriete koolhydraatarme producten van Body & Fit. Welke producten zijn dat, en wat maak ik daar mee?

 1. Met stip op één staat het amandelmeel, onmisbaar voor bijna al mijn koolhydraatarme baksels! Bak-inspiratie nodig? Ik schreef een blog met mijn 10 favoriete koolhydraatarme cake- en taartrecepten.
 2. Ik ben ook gek op de koolhydraatarme wraps. Heerlijk om koolhydraatarme quesadilla’s, nacho’s, tuna-melt wraps of burrito’s mee te maken.
 3. Pasta alla Eva is een van mijn favoriete koolhydraatarme pasta’s. Super laag in koolhydraten én eiwit- en vezelrijk. Heerlijk om koolhydraatarme pasta met romige champignonsaus (vegetarisch) of koolhydraatarme pasta met tonijn-spinaziesaus te maken.
 4. Chili-saus bevat vaak veel suiker, maar bij Body & Fit hebben ze suikervrije chili-saus! Geniaal. Deze gebruik ik vaak in (Oosterse) wok-gerechten zoals pangasius met paprika, sperziebonen en soja-chilisaus, koolhydraatarme chili-chicken salade en pompoen-spinaziesalade met avocado tempeh.
 5. De protein snack mix (geroosterde en gekruide zaden, pitten en boontjes) is een van mijn favoriete hartige snacks voor onderweg. Ik heb hier eigenlijk altijd wel een zakje van in mijn tas zitten voor als ik trek krijg. Heerlijk om dan op iets zouts te kunnen knabbelen. Dankzij de vezels en eiwitten vult het ook goed, dus je zit er lekker lang van vol.

Hoe kun je winnen?!

Nu willen jullie natuurlijk heel graag weten hoe je dan kunt winnen. Gelukkig is dat heel makkelijk! Je hoeft me alleen maar te vertellen wat jij met deze producten gaan doen.

 • Laat in een reactie op deze blog, of op het Facebook- en/of Instagrambericht weten wat jij zou gaan doen met deze producten
 • Reageer je op deze blog én op Facebook en/of Instagram? Dan maak je extra kans
 • Nóg meer kans maken? Deel het bericht op Facebook en/of Instagram (vergeet je bericht niet op openbaar te zetten en @Flowcarbfood te noemen)

Succes! Ik maak de winnaars op donderdag 30 augustus bekend.

Nog meer winnen? Doe dan ook mee met de andere winactie om mijn favoriete producten van Afvallen met Bregje te winnen! 


Print Friendly, PDF & Email

29 Comments

 1. Thea 23 augustus 2018 / 21:11

  Heerlijk om mee te bakken en de snack voor tussen door
  Dat zou top zijn om te winnen @flowcarbfood

 2. Ingrid Poisson 23 augustus 2018 / 21:13

  lijken me een voor een prachtige producten om mijn koolhydraatarm dieet wat extra te geven. Dus ik doe heel graag mee met je actie

 3. Jasmin Gheibi 23 augustus 2018 / 21:16

  Ik heb je onlangs ondekt, je geeft zoveel fijne tips! Dankjewel! Je maakt het me een stuk makkelijker met je recepten en weekmenu’s. Hartelijk gefeliciteerd met het 2-jarige bestaan van Flowcarbfood@ Ik zou dit pakket heel graag willen winnen! Dan kan ik NOG meer recepten van je uitproberen 😀 Fingers crossed!

 4. Bianca Vet 23 augustus 2018 / 21:16

  Lekkere dingen mee maken. Je hebt recepten genoeg geplaatst om te proberen 🙂

 5. Laura 23 augustus 2018 / 21:16

  Ik doe heel graag mee! Ben vooral erg benieuwd naar snackmix en de saus! En amandelmeel is al-tijd een feestje om te krijgen hihi. Ik duim 🙂

 6. Lieke van Bommel 23 augustus 2018 / 21:20

  Sinds een jaar aan het experimenteren met koolhydraat arme recepten, en met mijn nieuwe diagnose diabetes. Heb al veel leuke recepten via je blog uitgeprobeerd, vaak met wat producten van de appie. Begint een beetje eentonig te worden… mooie kans om wat andere producten uit te mogen proberen!!

 7. Joyce 23 augustus 2018 / 21:27

  Te gek!! Deze producten komen erg van pas bij mijn eetschema. Even weer de touwtjes wat strakker en extra aandacht voor de verborgen suikers. Dit pakket maakt het een feestje!! Nu duimen!!!

 8. Joyce 23 augustus 2018 / 21:29

  Te gek!! Deze producten komen erg van pas bij mijn eetschema. Even weer de touwtjes wat strakker en extra aandacht voor de verborgen suikers. Dit pakket maakt het een feestje!! Nu duimen!!!

 9. Joyce Cremer 23 augustus 2018 / 21:30

  Te gek!! Deze producten komen erg van pas bij mijn eetschema. Even weer de touwtjes wat strakker en extra aandacht voor de verborgen suikers. Dit pakket maakt het een feestje!! Nu duimen!!!

 10. Vera 23 augustus 2018 / 21:35

  Jaa graag! Ik doe graag mee! Body & fit is een van mijn favo shops!

 11. Lara 23 augustus 2018 / 21:38

  Ik zal er niet omheen draaien..
  Ik heb overgewicht en vind het echt super moeilijk om de omschakeling te maken, omdat het eten waar ik dik van word, overal voor handen is!
  Ik ben een echte emotie eter, en dan is een pizza snel gekocht en in de oven gestopt, en een gezond tussendoortje vergeten resulteerd in meer/te veel eten bij lunch/avond eten.
  Ik wil wederom een gezonde start maken en de alternatieven omarmen omdat het echt beter voor mij is!

 12. Janke 23 augustus 2018 / 21:43

  Wat een leuke actie is dit weer! Ik doe graag mee. Bakken doen we regelmatig, maar dit amandelmeel hebben we nog niet uitgeprobeerd. En de rest van het pakket lijkt me ook erg lekker!

 13. Adna 23 augustus 2018 / 21:45

  Sinds ik koolhydraatarm eet merk ik dat ik soms wat variatie mis in mijn eten omdat ik het lastig vind om creatief te zijn. Deze producten zouden me weer een boost geven om toch wat meer uit te proberen. Ik dacht dat wraps en pasta verleden tijd zouden zijn maar hiermee kan ik er alsnog van genieten. Fingers crossed!

 14. Adna 23 augustus 2018 / 21:51

  Sinds wij koolhydraatarm zijn gaan eten zijn de gerechten vaak hetzelfde. Dit zijn allemaal nieuwe producten en zou ze graag proberen om weer wat creatiever met eten te zijn.
  Ik dacht dat pasta en wraps verleden tijd waren maar met deze varianten kan ik er nog steeds van genieten, benieuwd naar de smaak! Oosterse wraps met kip en chilisaus zou ik zeker willen maken.

 15. Anita H. 23 augustus 2018 / 21:56

  Wat ik met deze producten zou doen? Gebruiken natuurlijk. Wat dat amandelmeel betreft, heb ik nog niet meteen een idee op welke manier (maar eens googelen). Maar dit pakket is zeer welkom.

 16. Wilma van den wassenberg 23 augustus 2018 / 21:56

  Ik eet sinds een paar weken koolhydraatbeperkt en deze producten zijn heel welkom in mijn zoektocht naar lekkere kh beperkte recepten. Gr. Wilma

 17. Yvonne 23 augustus 2018 / 22:15

  Past goed in mijn nieuwe eetpatroon na maagverkleining. Zou het graag willen proberen om daarna zelf aan te schaffen!

 18. Martha 23 augustus 2018 / 22:39

  Ik denk dat mijn man je wel wil zoenen! Kha chilisaus om te wokken, als Indo vindt hij dat vast heerlijk op ons wokgerechten. Amandelmeel is altijd welkom, je cake komt hier regelmatig op tafel bij de koffie. Kha pasta ken ik niet, zou het graag uitproberen met onze eigengemaakte bolognesesaus. En kha wraps, heerlijk voor ons burritorecept. Mjam mjam mjam!

 19. Joke 23 augustus 2018 / 22:43

  Top! Met het amandeelmeel bak ik een lowcarb care Of cake. Overheerlijk! Met de wraps ga ik de Mexicaanse toer op met kip en avocado en natuurlijk ook die chilisaus. Pasta is altijd een winner met gerookte zalm en broccoli. En die notenmix wordt waarschijnlijk mijn nieuwe verslaving tijdens dipjes op het werk!

 20. Sonja 23 augustus 2018 / 23:54

  Wij willen graag de wraps en pasta proberen en ermee op zoek gaan naar meerdere dingen wat je ermee kan doen.
  Wij maken vele dingen en zijn 1 jaar geleden gestart en super trots op ons eigen want heel veel kilo’s eraf . Maar blijven doorgaan en ook graag eten omarmen dat we nog niet kennen en gemaakt hebben. Liefs sonja

 21. Janine van der Sijde 24 augustus 2018 / 08:41

  Ohhhhh wat een heerlijke producten! Die zou ik heel graag willen winnen om al die heerlijke recepten mee te maken die op jullie site staan!! Dus ik duim tot 27 augustus! Gefeliciteerd met jullie 2 jarig bestaan!!🎉🎉

 22. annette 24 augustus 2018 / 12:52

  Ik wil met deze koolydraatarme spullen mijn gewicht een boost geven want deze producten heb ik nog nooit geprobeert, behalve amandelmeel ergens anders vandaan. ik wist niet dat ze dit ook alkemaal hadden bij body en fit. vooral die kkeibe zakjes om mee te nemen in je tas lijjken me errug lekker. Dus jaaaaaa ik wil heel graag meedien!!!!!
  Met de wrap heerlijk vullen met kip en groente en vd amandelmeel een heerlijke cake bakken je kan t zo gek nuet bedenken wat je er allemaal mee jan maken.

 23. Carolien_in_love_to_ make_art 24 augustus 2018 / 14:29

  olijkt me erg lekker en leuk samen bakken met me zoon en een lekkere wrap gevuld net kip en groentes enzo

 24. Yvonne 24 augustus 2018 / 14:43

  Gezellig samen met mijn dochter en kleindochters de keuken in om heerlijke en gezonde kha recepten te maken. Favoriet van kleindochters zijn cakejes van amandelmeel met citroen 🍽 Dochter en ik vinden wraps en pasta zalig, dus als wij het mogen winnen zijn we voorlopig zoet in de keuken 👩‍🍳

 25. alena 24 augustus 2018 / 22:03

  ik doe graag mee:)

 26. Bianca Vermeijs 25 augustus 2018 / 18:40

  Ik ben pas net begonnen met het lowcarb eten dus ken nog niet heel veel.. Maar daar zou dit pakket mij enorm mee kunnen helpen natuurlijk.. Dus als ik zou winnen zou ik heerlijker gerechten kunnen maken die in mijn nieuwe lifestyle passen😍

 27. Annemarie 27 augustus 2018 / 13:05

  Wat zou het leuk zijn om dit te winnen! Ik ben momenteel bezig met koolhydraatarm eten, en hierin in het experimenteren. Dit om de laatste kilo’s te verliezen en een gezond gewicht te hebben! Via jou kom ik op erg leuke en vooral makkelijke recepten, wat zou het leuk zijn om nog meer dingen uit te kunnen proberen door dit leuke pakket! Lekkere cupcake’s bijvoorbeeld! Duimen maar! 🙂

 28. Florence 28 augustus 2018 / 08:58

  Mmm, de pasta alla Eva zou ik wel eens willen proeven. Met een zelfgemaakte rucola pesto, okkernoten en parmezaanse schilfers. Zo kunnen we blijven lekker genieten van de Italiaanse gerechten. Bij deze wil ik graag proefkonijn zijn :-).

 29. Lore 20 januari 2019 / 18:18

  Ik heb stiekem zelf al een bestelling gedaan van de wraps en noten, deze komen morgen toe! Ben natuurlijk ook erg benieuwd naar de andere producten. Eet sinds enkele maanden kha en heb intussen nog al mensen ‘bekeerd’. Ik geniet van de levensstijl en eerlijk gezegd is het op lichamelijk vlak, een van de beste dingen die me ooit zijn overkomen. Dankzij jouw recepten heb ik zelfs het gevoel dat ik niet kha eet. Heb ik zin in fastfood, heb ik zin in iets fancy,… voor alles is er een oplossing! Dank je voor de inspiratie. Example. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *