Winactie: 2 kaartjes voor Skinnyminds event (t.w.v. €200,-)

Skinnyminds winactie

Wil je dit jaar je goede, gezonde voornemens wél volhouden? Wil je kunnen eten wat je wilt, zonder extra kilo’s? En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Nou, ik wel. Daarom ga ik dit jaar, net als vorig jaar, naar het Skinnyminds event van Mieke Kosters. En het leuke is: ik mag hier twee kaartjes voor weggeven! In dit blog lees je wat het Skinnyminds event is, en hoe je de kaartjes kunt winnen (onderaan het bericht).
Skinnyminds event

Skinnyminds is een 10-stappen plan van Mieke Kosters, gebaseerd op de psychologie achter eten. Het is dus geen dieet, maar een manier van (omgaan met) eten. Wat mij vooral heel erg aanspreekt aan dit programma, is dat Mieke gezond eten ziet als een manier van leven en denken. Het gaat er hierbij om dat gezond eten en leven leuk en lekker blijft, zodat je het makkelijk volhoudt en je jezelf geen dingen hoeft te verbieden.

Dit jaar organiseert Mieke het event ‘Van dromen naar doen’, waarin de belangrijkste tips en tricks uit het 10-stappen plan op een hele praktische manier aan bod komen. Vorig jaar was ik ook bij dit event (toen heette het ‘Het geheim van slanke mensen’) en heb toen een heleboel geleerd over gezond omgaan met eten. Misschien denk je nu: ‘maar je leeft toch al gezond?’. Klopt! Maar ik kan hier af en toe ook zeker wel wat hulp bij gebruiken. Zeker wat betreft de psychologie achter eten. Ook ik heb soms eetbuien, en ook ik vind het lastig om mijn gezonde leefstijl na de feestdagen weer op te pakken. En een extra steuntje in de rug kan dan nooit kwaad, toch?

Het fijne aan het event vind ik dat je hele praktische tips en handvatten krijgt, en er ook veel ruimte is om naar je eigen situatie te kijken. Iedereen kreeg vorig jaar bijvoorbeeld een eigen werkboek, waarin je met je eigen voorbeelden en doelen aan de slag kon gaan. Wil jij bijvoorbeeld minder snoepen, meer bewegen, minder alcohol drinken, of wil je leren hoe je op bepaalde momenten gezond met eten om kan gaan? Tijdens het event denk je na over je eigen doelen en valkuilen, en krijg je hele concrete handvatten om meteen mee aan de slag te gaan.

Als ik soms weer een steuntje in de rug nodig heb, pak ik mijn aantekeningen van vorig jaar er weer eens bij. Waarom ik dan dit jaar weer ga? Om alle kennis weer even op te frissen, om nieuwe ideeën op te doen én omdat het gewoon erg leuk en motiverend is. Ik ga, net als vorig jaar, samen met mijn moeder (diëtist). Hoe leuk is het om zoiets samen te doen?! Werkt ook erg motiverend trouwens, we hebben het nog vaak over wat we vorig jaar geleerd hebben. Een van onze favoriete quotes, die mijn moeder ook vaak voor haar patiënten gebruikt, is:

Eet niet ál het lekkers, maar eet het állerlekkerst!

Wie, wat, waar?

Het event vindt plaats op 3 februari (13.00 – 17.00) in het DeLaMar theater in Amsterdam, en wordt georganiseerd door Mieke Kosters.

Hoe kun je de kaartjes winnen?

Denk je: ‘Hé, dat lijkt me ook wel wat!’? Mooi, want ik mag twee kaartjes weggeven! Hoe ja kans maakt? Heel simpel: tag onder het Facebookbericht of de Instagrampost de persoon die je wilt meenemen! Tagt hij of zij jou ook? Dan maken jullie dubbel kans! Deel je het bericht? Ook dan maak je dubbel kans!

Veel plezier, en wie weet tot 3 februari! 🙂


Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 1. Angela 11 januari 2018 / 22:13

  Carien dit is iets voor ons….. ik zou zo graag gaan. 😊

 2. Angela 11 januari 2018 / 22:15

  Hoi Carien Ansems ik zou graag met je gaan……

  • Floortje | Flowcarbfood 11 januari 2018 / 22:54

   Hoi Angela! Wat leuk dat je mee wilt doen aan de winactie. Heb je Facebook? Door Carien daar te taggen en/of het bericht te delen maak je kans. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *