Suikervrije snoepjes: recept + WINACTIE

Koolhydraatarme snoepjes - flowcarbfood.nl

Koolhydraatarm eten en snoep gaan niet echt goed samen, toch? Toch wel! Een paar weken geleden plaatste ik namelijk al een recept om zelf suikervrije aardbeiensnoepjes te maken. Goed nieuws voor wie net zo gek is op snoep als ik: samen met Afvallen met Bregje geef ik een Jell-o pakket weg waarmee je heeeel veel snoepjes kunt maken in de smaken limoen, citroen, aardbei en kers! Ohja, én waarmee je koolhydraatarme witte chocolade mousse kunt maken. In dit bericht deel ik het snoep-recept met jullie én lees je hoe je het pakket kunt winnen.
Recept (om 1 siliconen vorm te vullen)

  • 1/4 pakje suikervrije Jell-o in de smaak die jij wilt (ik maakte de smaken perzik, aardbei, limoen en aardbei-limoen)
  • 60 ml slagroom
  • 3 blaadjes gelatine

Week de gelatineblaadjes 5 minuutjes in koud water en verwarm de slagroom in een pannetje. Roer goed en voeg hier vervolgens de Jello en uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe. Blijf goed roeren tot alle Jello en gelatine is opgelost (zet het vuur niet te hoog). Als je een glad mengsel hebt, kun je dit in de siliconen vormpjes schenken. Zet de snoepjes vervolgens minstens anderhalf uur in de koelkast (of even in de vriezer) zodat ze kunnen stollen. Vervolgens kun je de snoepjes uit de vormpjes halen. Wil je dubbele snoepjes? Maak dan eerst de ene smaak (bijvoorbeeld aardbei) en laat deze stollen. Maak vervolgens de andere smaak (ik maakte limoen) en giet deze bovenop de gestolde smaak. Laat ook dit weer goed afkoelen en je hebt leuke dubbele snoepjes! In de koelkast kun je de snoepjes een paar dagen bewaren.

Jell-o pakket winnen?!

Winactie flowcarbfood.nl jell-o

  • Like Flowcarbfood en Afvallen met Bregje op Facebook en/of Instagram
  • Laat in een reactie onder mijn Facebook- en/of Instagrampost weten voor wie jij deze snoepjes wil gaan maken
  • Nog meer kans maken? Deel het bericht op Facebook en/of Instagram (vergeet je bericht niet op openbaar te zetten en @Flowcarbfood te noemen)

Veel succes en plezier! X

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *