Mijn 5 favoriete koolhydraatarme taartrecepten + WINACTIE

winactie flowcarbfood.nl en steviala

Feest! Want Flowcarbfood bestaat een jaar! En dat betekent: tijd voor koolhydraatarme taart en cake. Ennnn cadeautjes voor jullie! Ik ben namelijk niet alleen heel blij en trots, ik ben ook ontzettend dankbaar. Zonder jullie was afgelopen jaar namelijk nooit zo leuk geweest! Veel van jullie hebben me op nieuwe ideeën gebracht, gemotiveerd en me absoluut erg blij gemaakt. Daarom wil ik mijn verjaardag heel graag met jullie vieren! Hoe dan? Nou, door deze hele week, iedere dag iets aan jullie te geven! Te beginnen met een pakket met kokos- en amandelmeel van Steviala om mijn favoriete taarten en cakes te maken. In dit bericht lees je wat mijn vijf favoriete koolhydraatarme taarten en cakes zijn én hoe je het pakket met kokos- en amandeelmeel kunt winnen.


1. Koolhydraatarme cake

Op 1 staat absoluut mijn basisrecept voor koolhydraatarme cake. Zoals de naam al zegt, dient dit recept namelijk als basis voor bijna ál mijn koolhydraatarme taart- en cakerecepten. En daarnaast: een lekker stuk cake kan eigenlijk altijd wel, toch?

Koolhydraatarme cake - flowcarbfood.nl

2. Koolhydraatarme frambozencakejes

Op de tweede plaats staan de koolhydraatarme cakejes met frambozenvulling. Heel makkelijk te maken en dankzij de frambozen bovenop en binnenin tóch speciaal.

Koolhydraatarme frambozen cupcakes - flowcarbfood.nl

3. Koolhydraatarme aardbeien-mascarponetaart met cakebodem en blauwe bessen

Deze taart ziet er zo feestelijk uit en is echt heerlijk. De combinatie van de cakebodem, rood fruit en mascarpone… Yum!

Koolhydraatarme aardbeien-mascarponetaart met cakebodem - flowcarbfood.nl

4. Koolhydraatarme scones

Ik ben echt gék op scones. En het is gewoon erg gezellig: grote pot thee op tafel, een schaal met scones, zelfgemaakte clotted cream en jam en smeren, dippen en smullen maar!

Koolhydraatarme scones

5. Koolhydraatarme salted pecan brownies

Reden 1: chocola. Reden 2: gezouten pecannoten. Reden 3: koolhydraatarm. Reden 4: CHOCOLA!

koolhydraatarme brownie salted pecan - flowcarbfood.nl

Bonus: Koolhydraatarme pannenkoekentaart met rood fruit

Deze taart heeft geen uitleg nodig. Feestelijker kan gewoon niet! Voor deze taart heb je geen koolhydraatarm meel nodig! Alleen eieren, roomkaas en wat fruit 🙂

Koolhydraatarme pannenkoekentaart - flowcarbfood.nl

Pakket winnen?!

  • Like / volg Flowcarbfood en Steviala op Facebook en/of Instagram
  • Laat in een reactie onder de Facebook- en/of Instagrampost weten wat jouw favoriete koolhydraatarme baksel met kokos- of amandelmeel is.
  • Nog meer kans maken? Deel het bericht op Facebook en/of Instagram (vergeet je bericht niet op openbaar te zetten en @Flowcarbfood te noemen).

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Je kunt meedoen tot en met maandag 28 augustus, daarna maak ik de winnaar bekend.

Liefs! XPrint Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *